Hlr2011.com

Vinteren nærmer seg, og det kalde været begynner å sette seg på den nordiske halvkule. Det er tiden for å pakke seg inn i varme klær og tepper, og legge seg i sofaen. Om du leter etter en spilleautomat som kan matche det kalde været som finnes utenfor døren trenger du ikke lete lenger enn hit. Vi har nemlig satt sammen en liste med noen av de beste vinter-inspirerte spilleautomatene som finnes på markedet.

1. Frozen Assets

Dette spillet er en klassisk utformet spilleautomat med tre hjul, en progressiv jackpot, og en snømann-bonus. Noen av symbolene du kommer til å møte på er: 7-tall, snømenn, flosshatter, snøflak, sol og pingviner. Alle disse vil fungere som ulike wild-symboler. Du må få tre like på betalingslinjen for å vinne.

For å vinne snømann-bonusen så må du fylle opp snømannen med snø. Hver gang du treffer et snøfnugg på skjermen vil en av snømennene på skjermen begynne å fylle seg opp. Vær obs på sol-symbolene, når du treffer disse vil noe av snøen begynne å smelte, men samtidig vil de øke bonusen med en mynt.

Når du har truffet 200 flere snøfnugg enn hva du har truffet sol-symboler, så vil du vinne snømann-bonusen. Denne bonusen starter på 500 kreditter.

2. Frost Bite

Dette er en annen klassiker; den har tre hjul, en rolig blå bakgrunn fylt med snøfnugg, og ulike «Jack Frost» og «Frost Bite» symboler. Du kan velge mellom å satse en eller to mynter, og vinne alt fra 2 x til 800 x innsatsen din (se mer her).

Dette er det perfekte spillet for de som vil ha et rolig spill uten masse blinkende lys og voldsomme lydspor.

3. Northern Lights

Dette spillet, inspirert av nordlyset, har fem hjul og ni betalingslinjer. Wild-symbolene er utformet som pingviner, scatter-symbolene er formet som iskre, og bonussymbolene er frosne jordbær. I tillegg vil du kunne se symboler som reinsdyr, isbjørner, haier, hvalrosser, eskimoer, igloer, sleder og boots.

Du utløser bonusspillet ved å få tre eller flere symboler på en aktiv betalingslinje. I bonusspillet styrer du en pingvin mens den sklir ned en bakke. Målet er å samle så mye fisk, og hatter, som mulig, samtidig som pingvinene ikke skader seg, ved å unngå humper og andre hindringer.

Spillet har nokså rask musikk, dermed er det kanskje ikke perfekt for deg som vil ha en avslappet spillopplevelse.

4. Polar Riches

Dette spillet har fem hjul, 20 betalingslinjer og har en morsom bonusfunksjon som går ut på å isfiske. Wild-symbolet er formet som et snømonster, andre symboler inkluderer spekkhoggere med gulltenner, isbjørner med øredobber, hvalrosser med gullkjeder, pingviner med martinidrinker, og gullklokker.

Bonusspillet blir utløst når du får tre like symboler på en av linjene. Om du klikker på et av symbolene vil du få se hvor mange gratisspinns du har vunnet, som oftest mellom fire-syv, ved å trykke på neste symbol vil du se hva slags multiplikator du har fått på betalingslinjen til gratisspinnene.

Du kan satse mellom 1-10 mynter per linje, og spillet er nokså avslappet og rolig. Du vil kunne høre en liten summende lyd når hjulene snurrer, og noe munter musikk under bonusrunden.

5. Eskimo’s Wild Life

Her har man fem hjul, ni betalingslinjer og en progressiv jackpot. Scatter symbolene er formet som isbjørner, og wild symbolene er formet som seler. Andre symboler er karikerte versjoner av eskimoer, fisker, igloer, pingviner, hundesleder, ulver, måker og isfjell.

Lydsporet er behagelig og tilbakelent, og du kan satse alt fra 0,01 til 2,25 mynter per linje. Ergo, har du her stor variasjon mellom innsatser, noe som betyr at spillet vil passe til flere ulike type spillere.

Privacy Policy