Hlr2011.com

På denne siden vil vi gi en oversikt over aktuelle overnattingssteder som vi anbefaler å bruke under Hovedlandsrennet, hvor alle ligger innenfor en radius på cirka 30 minutter fra arenaene. Husk at det kan være noe morgenrush i Trondheim på fredag morgen, så beregn god tid. Etter dialog med lag og kretser er det hotellovernatting som er mest aktuelt, men vi har også tatt med litt informasjon om annen type overnatting nederst på siden.

Vi som arrangør har ingen direkte rolle i å skaffe overnatting, men vi er behjelpelig med å formidle tilbud og har fremforhandlet en egen pris på hotellene nevnt under. Vi presiserer også at avtaler gjøres direkte mellom krets/klubb og respektive hotell eller privat utleier. Det er også mulig å overnatte på skoler i nærheten av stadionanlegget dersom dette er ønskelig, ta da direkte kontakt med forlegningskomiteen før 11. februar. Da vil overnatting skje på flatseng, og vi tilrettelegger for kjøp av mat, som da vil inkludere frokost, matpakke og kveldsmat (ikke middag).

Quality Hotel Panorama

Dette er det nærmeste hotellet til Granåsen skisenter og således det enkleste og høyst sannsynlig det mest populære (les: book i god tid) alternativet for overnatting under Hovedlandsrennet. Hotellet har 122 rom, hvorav de fleste er dobbeltrom. Hotellet ligger ca 35 minutter unna Værnes Lufthavn og 14 minutter fra sentrum av Trondheim. Quality Hotel Panorama serverer en sunn og velsmakende frokostbuffet, og har tre treningssentre tilknyttet hotellet dersom det skulle være behov for restitusjon etter løpene.

Hotellet er et konferansehotell med ni ulike konferanselokaler, som egner seg til lagmøter eller samling for hele kretsen. I tillegg er det egen restaurant inne på hotellet, restaurant Müller, som serverer utsøkte måltider med fokus på lokale råvarer.

I forbindelse med Hovedlandsrennet har vi fremforhandlet en pris på 895 kroner for et dobbelrom, per natt.

Scandic Lerkendal

Hotellet ligger drøye 10 minutter kjøring fra Granåsen, og er også et godt alternativ for overnatting under Hovedlandsrennet. Hotellet tilbyr ulike romalternativer med opptil 4 personer per rom. De har over 50 møterom tilgjengelig i ulike størrelser, som kan bookes for møter og samlinger med både utøvere og lagledere. Hotellet har egen restaurant som serverer både frokost, lunsj og middag, samt en bistro for litt enklere varmmåltider. De har også et mindre treningsrom og en sauna tilgjengelig for hotellets gjester.

I forbindelse med Hovedlandsrennet har vi fremforhandlet en pris på 845 kroner for et dobbelrom per natt og 1295 for et familerom for 4 personer per natt.

Clarion Hotel og Congress

Clarion ligger cirka 20 minutter fra Granåsen, og er et av Skandinavias største kongresshotell, med utsikt utover Trondheimsfjorden. Med beliggenhet rett ved havna får du kort vei til bykjernen, samtidig som du kan trekke deg unna i rolige omgivelser ved fjordpromenaden. Hotellet har 400 rom med over 800 sengeplasser og 18 konferanselokaler. Hotellet ligger rett ved siden av Pirbadet, et badeanlegg med flere svømmearealer, velværebasseng, utebad og badstu. Hotellet har også avtale med 3T Pirbadet, et treningssenter med bredt tilbud innen helse og velvære.

I toppetasjen av hotellet ligger Astrum Grill og Raw Bar, med en spennende meny. På kveldstid er det et flott sted å slappe av og nyte musikk fra hotellets DJ.

I forbindelse med Hovedlandsrennet har vi fremforhandlet en pris på 955 kroner for et dobbelrom per natt.

Leie av bolig

Det er også mulig å leie private boliger, leiligheter og hytter i området, disse kan enkelt søkes opp gjennom Finn.no eller Airbnb. Som arrangør kan vi også formidle kontaktinformasjon, og være behjelpelig med å tilpasse ønsker med antall senger og lignende.

Privacy Policy